Traduceri Autorizate

BIROU TRADUCERI AUTORIZATE CLUJ

Domeniul traducerilor autorizate a trezit mari pasiuni odata cu deschiderea granitelor in lume, a starnit interes turismului si turistilor de pe intregul glob si s-a zbatut in timp sa doboare bariere precum acelea ale transportului care putea dura saptamani sau luni pentru a indeplini o misiune de traducere la cerere. Lumea moderna , insa, a dat aripi angajatilor birourilor de traduceri autorizate, care astazi presteaza servicii in favoarea institutiilor publice si private, a companiilor, a persoanelor fizice si juridice, in favoarea oricui are nevoie de o traducere autorizata a limbilor straine, in orice fel de scopuri morale si legale. Aceste birouri presteaza cu mandrie prin intermediul profesionistilor, pentru a putea preda clientilor traduceri tehnice, juridice, economice, financiare, bancare, traduceri ale actelor de studii, traduceri medicale si de cele mai multe ori au posibilitatea delegarii interpretilor la nevoie.

Biroul nostru de traduceri autorizate in cele mai cunoscute limbi internationale, garanteaza: promptitudine, seriozitate si calitate în traduceri autorizate, traduceri de documente, interpretare, colationare, apostilare si alte servicii auxiliare care apartin de acest domeniu.

Birou Traduceri Autorizate Cluj DrTraduceri, a desfăşurat diferite proiecte de traduceri în cele mai variate domenii de activitate: de la sport pana la cele mai complicate lucrări de traduceri medicale, juridice şi tehnice. Colectivul nostru de traducatori autorizaţi de Ministerul Justiţiei, poate face faţă cu succes solicitărilor de traduceri din toate domeniile de interes public şi privat.
Fie că ne-am confruntat cu traducerea celor mai comune tipuri de documente personale, fie că am fost solicitaţi pentru traducerea unor materiale medicale complexe şi mai puţin uzuale, serviciile biroului nostru s-au ridicat la nivelul aşteptărilor clienţilor noştri şi la cel al standardelor internaţionale impuse de piaţa traducerilor.

Va invitam sa vizionati categoriile de servicii oferite clientilor nostri din sectiunea Proiecte Traduceri

Cere o oferta de traduceri sau contacteaza un traducator

 

"Nam ad hoc quod translatio fiat vera oportet quod translator sciat linguam a qua transfert, et linguam in quam transfert, et scientiam quam vult transferre."

"The translator must know the language from which he is translating, the language into which he is translating and the body of knowledge that he wants to translate."